Ocena wątku:
- 0 Głosów - 0 Średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Bezczelne usuwanie postów z "Pogaduch"
|
| Autor |
Wiadomość |
kAsia
Mig-29 fan :)
Liczba postów: 634
Reputacja: 16
|
Bezczelne usuwanie postów z "Pogaduch"
Nie wiem jak was ale mnie strasznie wkurza usuwanie postów z pogaduch. Jest to zwykła przesada i chyba ktoś nadużywa swoich uprawnień.
Chyba po to został ten dział stworzony aby sobie wątki żyły swoim wielotorowym życiem?
Nie wiem czy pamiętacie ale kiedyś wszystkie kończyły się sporem GNOME vs KDE i było sympatycznie! A teraz mariom pisze mi "...nawet w pogaduchach trzymamy się tematu..". Jakiego tematu? Po jakiego grzyba ten dział? I jeszcze do tego groźby i ostrzeżenia!!
Ehhh nie tędy droga.
|
|
| 12.03.2010 23:56:41 |
|
kAsia
|
RE: Bezczelne usuwanie postów z "Pogaduch"
Nie czepiam się moderatorów czy adminów. Kolor nika nie ma znaczenia.
Nie rozumiem w czym przeszkadzał ci wątek o niczym. Wątek jak każdy inny. Czy te ortografy są zagrożeniem dla forum?
Wcześniej też usuwałeś posty z pogaduch jakoby były nie na temat. O tym czy coś jest na temat czy nie decyduje autor wątku a nie ja czy któryś z modów.
Mam wrażenie jakbyś dostał jakiejś obsesji, usuwasz posty wymachujesz ostrzeżeniami. Jeśli pracę moda rozumiesz jako usuwanie postów i przyznawanie ostrzeżeń to proponuję złożyć CV do ubuntu.pl. Może zwolniło się tam jakieś miejsce?
Przyjrzyj się pracy innych moderatorów, ich obecność jest niezauważalna. Zachowują się jak zwykli, szeregowi userzy.
O jakim obniżaniu poziomu piszesz? Od dłuższego czasu moja aktywność ogranicza się do pogaduch. Jeśli nie jesteś w stanie zrozumieć żartów to jest mi przykro.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.03.2010 09:37:18 przez kAsia.)
|
|
| 13.03.2010 08:50:30 |
|
Toxic Avenger
niewidoczny i drapieżny
Liczba postów: 152
Reputacja: 1
|
"Wątek z 132190321 błędami ortograficznymi i całkowicie bez sensu" był prowokacją. Naprawdę doceniam, że chcesz trzymać poziom, ale wielokrotnie zdarzało się, że niektóre posty były usuwane bo ktoś pozwolił sobie na odrobinę dezynwolyury, miał specyficzne poczucie humoru, a moderator uznał że jako inteligentniejszy ma prawo kasować. Tu jest ponad półtora tysiąca użytkowników, a każdy jest OSOBĄ. Każdy ma swój, odmienny od Twojego pogląd na wiele spraw. Co do "zaniżania poziomu" w którym biorę udział; masz pełne prawo tak sądzić, podobnie jak ja mam prawo uważać, że Twoja "walka o poziom" w takim a nie innym kształcie, to dowód pospinania i zakompleksienia. Zapomniałeś już dlaczego powstało to forum?
I jeszcze jedno. Temat poprawiana błędów ortograficznych był poruszany wielokrotnie, mimo to dorzucę jeszcze swoje dwa zdania. Od samego początku poprawianie czyichś błędów w kolorze #FF0000 uważałem za prostactwo. TO naprawdę nie wnosi nic do dyskusji i, odnoszę wrażenie, służy jedynie do podbudowania nadwątlonego ego niektórych moderatorów. Ciekawe ilu byłoby chetnych do poprawiania ortografii i interpunkcji, gdyby wprowadzić wymóg pełnej dyskrecji. Jak wypatrzę literówkę na ubucentrum.net, to piszę o tym Ojcu Założycielowi prywatnie, a nie w komentarzach pod wpisem.
EDIT: notatka własna - ort. w cytacie
michalossowski.com
|
|
| 13.03.2010 09:23:13 |
|
kAsia
|
mariom jesteś przydatnym modem. Często bywasz na forum w godzinach gdy nie ma innego. Widać, że angażujesz się w to co robisz, ja bym tak nie potrafiła.
Chodzi tylko o to abyś nam troszkę odpuścił w pogaduchach tylko tyle. Wiesz przecież, że lubię się z tobą sprzeczać 
Aha, temat zamknę. Nie ma co już tu pisać.
Oczywiście mariom jeśli chcesz odpowiedzieć to pisz. Tylko byleby się wątek w jakiś lincz nie zmienił.
mariom jest zasłużonym członkiem naszej społeczności.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.03.2010 09:32:04 przez kAsia.)
|
|
| 13.03.2010 09:28:27 |
|
kAsia
|
Eeee tam mariom odpuść nam w pogaduchach  Forum bez ciebie nie będzie już takie samo 
Zamykam.
mariom jeśli chcesz odpowiedzieć otwórz ale zamknij
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.03.2010 09:34:50 przez kAsia.)
|
|
| 13.03.2010 09:33:39 |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości