Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lodówka
Autor Wiadomość
sysek Offline
CCCP солдат

Liczba postów: 58
Reputacja: 4
Lodówka
mam takie pytanie, bo nie wiem, czy mogę otworzyć lodówkę za pomocą iPhona?

justice.
01.10.2010 05:15:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Barthalion Offline
NIE MA MENU

Liczba postów: 1 029
Reputacja: 20
RE: Lodówka
no, ale tylko 4G, inaczej musisz ją zdżeilbrejkować

Google nigdy nie powie Ci: nie mam czasu, było, użyj szukajki, Google, RTFM, STFU
01.10.2010 05:54:02
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Toxic Avenger Offline
niewidoczny i drapieżny

Liczba postów: 152
Reputacja: 1
Nie wiem czy da się nim otworzyć lodówkę, ale na pewno można zmielić ajfona w blenderze.

http://www.youtube.com/watch?v=fLreo24WYeQ

michalossowski.com
01.10.2010 10:11:48
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Buba Offline
eeee co to ?

Liczba postów: 24
Reputacja: 0
chyba polski słownik nie jest taki biedny że trzeba używać słowa "blenderze" zamiast po polsku w mikserze.
01.10.2010 15:02:22
sysek Offline
CCCP солдат

Liczba postów: 58
Reputacja: 4
nie umiem szukać na google. pomożecie?

justice.
01.10.2010 16:44:27
Enlik Offline
„techniczny”

Liczba postów: 1 043
Reputacja: 26
Poruszyłeś ciekawą kwestię... a ja odwrócę pytanie:
czy można obsługiwać iPhone'a, umiejętnie operując lodówką?

To bardzo podstawowa (XXI wiek mamy!) i pożądana cecha, myślę więc, że powinna być wbudowana w każdą nowszą lodówkę!

sysek: OK, krótki poradnik (może innym też się przyda). Żeby skorzystać z Google, trzeba najpierw (bo jak inaczej!) otworzyć ich stronę internetową. W tym celu w pasku wyszukiwania (tego, czego Chrome nie ma, wobec tego nie da się na niej używać Google'i) wpisujemy: Google. Niezależnie od tego, do czego prowadzi 1. odsyłacz - klikamy w niego i powinna się otworzyć strona Google. Teraz użyjemy jej do zlokalizowania strony Google, żeby móc wyszukać, co chcemy wyszukać. Wpisujemy: Google, klikamy Enter lub naciskamy przycisk „Szukaj” i klikamy - ponownie - w pierwszy odsyłacz, niezależnie do czego prowadzi. Gratulacje, znalazłeś się na stronie wyszukiwarki Google! Teraz wystarczy tylko wpisać odpowiednią frazę i wcisnąć Enter lub kliknąć przycisk „Szukaj”.

[Obrazek: zeDGS.png]
Please don't steal my focus!
| git
01.10.2010 20:41:57
Toxic Avenger Offline
niewidoczny i drapieżny

Liczba postów: 152
Reputacja: 1
Bubo, język polski jest na tyle bogaty, że zawiera zarówno słowo mikser, które zazwyczaj służy do opisania urządzenia kuchennego z trzepaczkami, przeznaczonego do mieszania składników wcześniej rozdrobnionych, jak również słowo blender, jednoznacznie wskazujące na urządzenie z wirującą powierzchnią tnącą, które służy do rozdrabniania.

michalossowski.com
01.10.2010 23:51:06
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości

Kontakt | Linux360.pl - forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS