Volbrite
Użytkownik
Liczba postów: 4
Reputacja: 0
|
Foobnix nie odtwarza plików z internetu
Witam, postanowiłem zainstalować niedawno program Foobnix do odtwarzania muzyki przez internet. Wszystko pięknie działało, dopóki komputera nie dopadła moja siostra... nie wiem co zrobiła, ale foobnix się posypał... Odtwarza tylko i wyłącznie pliki z twardziela, przy próbie odtworzenia pliku z internetu program nic nie robi (pojawia się strzałeczka obok wybranego pliku, ale to wszystko), nie pokazuje się także pasek wskazujący na pobieranie danych z internetu. To samo się dzieje kiedy próbuję pobrać piosenkę - Ma status Lock albo Active. Listy piosenek pobiera dobrze, ale to wszystko.
Reinstalacja programu nie pomaga, ani przez Centrum oprogramowania, ani przez menedżer pakietów Synaptic (niestety nie wiem gdzie się usuwa "konfigurację" programów, bo po każdej reinstalacji w programie otwierają się te same zakładki - z wyszukiwania piosenek - oraz ma te same opcje).
"odkurzacz" w Ubu-Tweaks także nie pomaga, firewall nie ma żadnych reguł, w opcjach programu nie ma żadnej zakładki odnośnie połączenia z internetem.
Wiecie może jak naprawić tą usterkę?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.01.2011 23:22:56 przez Volbrite.)
|
|
| 04.01.2011 20:49:20 |
|
Volbrite
Użytkownik
Liczba postów: 4
|
RE: Foobnix nie odtwarza plików z internetu
dobra jakoś udało się to naprawić, jeszcze nie wiem jak ale się tego dowiem
|
|
| 04.01.2011 23:22:44 |
|
paul82
Użytkownik
Liczba postów: 1
|
RE: Foobnix nie odtwarza plików z internetu
(04.01.2011 23:22:44)Volbrite napisał(a): dobra jakoś udało się to naprawić, jeszcze nie wiem jak ale się tego dowiem 
Dzień dobry
Mam na imię Paweł
Czy wiesz może jak rozwiązałeś swój problem z programem foobnix?
Jeżeli nie to mógłbyś napisać co zrobiłeś przed tym jak zaczął działać.
Pozdrawiam
|
|
| 02.04.2011 20:54:21 |
|