Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rachu ciachu cenzura start...
Autor Wiadomość
Toshio Offline
Użytkownik

Liczba postów: 40
Reputacja: 1
RE: Rachu ciachu cenzura start...
No jeśli Barthalion faktycznie modyfikuje cudze profile bez uzgodnienia tego z właścicielem tego profilu to jest to chamskie i bezczelne Wink.

Natomiast Aristarh nie pochwalam tego opisu ponieważ w tym momencie też nie jesteś lepszy od Barthaliona.

Moim zdaniem moderator nie może modyfikować użytkownikowi profilu jeśli nie złamał regulaminu.

Co do tematu to twierdzę iż temat zablokowany był niesłusznie ponieważ w tym temacie odbywa się kulturalna dyskusja. GNOME 3 nie jest idealny. Unity i KDE też posiadają pewne luki i bugi Smile. Nic nie jest doskonałe a już na pewno nie IDEALNE. Bo takich rzeczy po prostu nie ma i nie będzie.
04.04.2011 13:38:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Barthalion Offline
NIE MA MENU

Liczba postów: 1 029
Reputacja: 20
Drogi Aristarhu, jeśli uważasz, że robienie wycieczek osobistych w sygnaturce i tytule to godna pochwały rzecz, to proszę uprzejmie, pochwalam, za każdym razem będę wrzucał kolejne ostrzeżenia. Trollowanie na temat literówki w tytule, ale już całego nicku w sygnaturce sobie daruj, bo za każdym razem ośmieszasz się coraz bardziej. (Tak jest, potrafisz zrobić offtop nawet w tym dziale. Winszuję.) Ktoś jeszcze uważa, że powinienem wychowywać (niby) dojrzałego mężczyznę na PW albo prosić, by przestał mnie wyzywać gdzie się da? A może obrażanie nie jest łamaniem regulaminu? EOT, następne posty na ten temat będę wycinał.

Kira rzeczywiście słusznie zwrócił uwagę, ale to była jedyna metoda, by w końcu był spokój na forum. Przypomnę, że temat dotyczy Gnome 3, nie Gnome vs KDE albo porównywania ciągle testowego środowiska ze stabilnym od kilku wydań. Dział, pomimo nazwy, też zobowiązuje do trzymania się tematu, nie tak ściśle, ale zawsze. Każdy prowokujący albo obrażający użytkownika jakiegokolwiek distro/WM/DE będzie szedł do kosza, a potem będzie nagradzany ostrzeżeniami. Chcecie by temat był otwarty? Proszę uprzejmie.

Google nigdy nie powie Ci: nie mam czasu, było, użyj szukajki, Google, RTFM, STFU
04.04.2011 14:39:31
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Aristarh Offline
Przyjaciel

Liczba postów: 528
Reputacja: 8
@Barthalion, za to chamskość, nieuprzejmość, sarkazm wobec wszystkich otaczających jest Twoim zdaniem jak najbardziej na miejscu, wywalanie postów które według Ciebie nie pasują, gdy byłeś jeszcze przyjacielem, bez powiadamiania właściciela? Pracujesz jak tchórz po chichu i bez rozgłosu. Dopóki takie osoby jak Ty będą moderatorami tego forum, niestety nie będę mógł tutaj dalej egzystować, powodzenia.

Poproszę o usunięcie mojego konta, wszystkich moich danych z bazy danych, postów i tematów. Pozdrawiam.

[Obrazek: ON-MA-EVINCE-NIE-MA-MENU.jpg]
--------------------------------------------------------------
Inny OS: Archlinux+KDE 4.7, Debian Stable + KDE 4.4.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.04.2011 14:48:06 przez Aristarh.)
04.04.2011 14:44:11
Toshio Offline
Użytkownik

Liczba postów: 40
Reputacja: 1
@ Aristarh
Jak dobrze mi wiadomo, to na innym polskim forum o Ubuntu też miałeś konto o tym nicku i zarobiłeś tam bana jak najbardziej słusznego.
Więc te gadki o niesłusznym wywalaniu postów do mnie nie przemawiają.
Bo faktem jest, że kochasz spamować jak się da. Obrażanie kogokolwiek na opisie i w tytule pod avatarem nie jest zachowaniem dojrzałej osoby.
Czasem w niektórych postach wyczułem jakiś fanatyzm odnośnie kilku spraw dot. Linuksa a tego nie cierpię.

Niestety ludzie lubią toczyć dyskusję typu coś tam vs. coś tam .. Nie wiem z jakiego powodu może czują jakąś satysfakcję albo lubią dokopać . Fanatyzm nigdy nie był dobry i należy go niszczyć poprzez mądre argumenty. Wtedy fanatykom skończą się słowa i przejdą do obrażania albo odpuszczą sobie wojenkę Wink.
04.04.2011 15:08:20
Aristarh Offline
Przyjaciel

Ok niech tak będzie, skoro tak myślisz - nie dbam o to. Jeśli dostałbym słusznego bana, to by parę osób za mną się nei wstawiało i nie prosiło by o usuwanie swoich konta z powodu mojego rzekomo słusznego bana.

04.04.2011 15:15:50
mati75 Offline
Debian user

Liczba postów: 354
Reputacja: 15
Barthalion to dziecko Czarnobyla. Z powodu wysokiego stężenia napromieniowania spowodowanego wybuchem w Japonii mu po prostu odwala. Spadnie stężenie, Barthalion się uspokoi.

[Obrazek: sc3624_69556.gif]
04.04.2011 15:26:37
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mariom Offline
zbanowany

Liczba postów: 1 021
Reputacja: 20
Dobra panowie, nie zamykam wątku, jednak prosiłbym o wyluzowanie, bo jeszcze znowu się zrobi awantura.

Aristarh, Barthalion modyfikował Twój profil, by wyrzucić z niego obelgi w jego kierunku (choć to nie ma znaczenia, kogo byś nie obraził mod jest zobowiązany coś z tym zrobić). Wiedz, że takie zachowanie nie jest i nie będzie tolerowane na forum.

Temat rozwiązany? Dodaj [solved]!
Tekst z konsoli, kod jakiś? Użyj [code]!
blog
04.04.2011 15:28:59
kira Offline
Użytkownik

Liczba postów: 100
Reputacja: 5
Niestety Aristarh ale nie masz racji, jeśli masz jakieś problemy to wystarczy to zgłosić a nie robić osobiste wycieczki. Jak widać po tym wątku często podanie racjonalnych powodów bywa bardziej skuteczne niż osobiste wycieczki. Nawet jeśli Barthalion by się pomylił to nie jest on tu jedynym moderatorem, który ma coś do powiedzenia. W tym wypadku jednak widzę, że to twoje zachowanie było nieregulaminowe. Więc jak przedmówca proszę o zachowanie spokoju.

konqiklub.ubucentrum.net
[Obrazek: 1709.png]
04.04.2011 15:45:08
Aristarh Offline
Przyjaciel

Ok, skoro tak to widocznie ja się mylę, parę wdechów i będzie lepiej Smile przepraszam Cię Barthalion za to, że skierowałem obelgę w Twoją stronę w Podpisie i Sygnaturze, byłem zdenerwowany i popełniłem błąd, nie powinienem.

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.04.2011 15:48:36 przez Aristarh.)
04.04.2011 15:48:24
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Linux360.pl - forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS